20 Kasım 2013 Çarşamba

KARNIBAHAR KIZARTMASI





Bir adet karnıbaharın yarısı
3 adet yumurta
1 yemek kaşığı dolusu un
tuz
birkaç damla limon suyu
sıvıyağ
sarımsaklı yoğurt(servis için)


Bir tencereye su koyulur ve kaynamaya bırakılır.İçerisine tuz ve birkaç damla limon suyu ilave edilir.Karnıbahar küçük parçalara ayrılarak kaynayan suya atılır ve yumuşayıncaya kadar haşlanır.Yumuşayan karnıbaharların suyu süzülür ve 3 yumurta,tuz ve unla hazırlanan sosa bulanarak kızgın yağda kızartılır.Sarımsaklı yoğurt ile servis yapılır.Afiyet olsun...



                                                        

3 yorum:

  1. en sevdiğim yemeklerden biridir.elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Olsa da yesek moduna geçtimm:) Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık bende her zaman beklerim seni izlemeye aldım

    YanıtlaSil