27 Eylül 2013 Cuma

ARNAVUT CİĞERİ



malzemeler
500gr dana ciğeri
4 adet patates
yarım su bardağı un
yarım yemek kaşığı galeta unu
karabiber
tuz
sıvıyağ
maydonoz

Ciğerin zarını soyup nohut büyüklüğünde doğruyoruz.Yıkayıp iyice suyunun akmasını bekliyoruz.4adet patatesi küp küp doğrayıp kızartıyoruz.Yağımız kızgınken ciğerlerimizi un,galeta unu,tuz,karabiberli karışıma bulayıp kızartıyoruz.Bir-iki dk kızartmak yeterli.Doğranmış maydonoz serperek servis ediyoruz.İsteğe bağlı kırmızı soğan ve sumakla servis edilebilir.Afiyet olsun...

2 yorum:

  1. http://pinarintarifdefteri.blogspot.com/ canım ellerine sağlık.nefıs gorunuyor.sevgılerımı bırakıyorum..

    YanıtlaSil